Smits van Burgst Beveiliging

Smits van Burgst Beveiliging is een onafhankelijk adviesbureau en specialist in het oplossen van complexe brandveiligheids- en beveiligingsvraagstukken. Met onze integrale aanpak bieden wij u totale ondersteuning: we inventariseren, analyseren en adviseren en kunnen desgewenst de directievoering verzorgen en/of als projectleider optreden om op die manier het proces en de kwaliteit te bewaken. Wij verrichten maatwerk met betrekking tot de brandveiligheid en beveiliging in onder andere onderwijsinstellingen, zorginstellingen, industriële objecten, high security objecten, banken, rechtbanken, musea en justitiële inrichtingen.

Integriteit en kwaliteit zijn uitgangspunt voor Smits van Burgst Beveiliging. Doordat wij niet verbonden zijn aan leveranciers of installateurs, bent u gegarandeerd van een onafhankelijk advies.

Smits van Burgst beveiliging heeft zich gespecialiseerd in de integrale aanpak van beveiligings- en brandveiligheidsvraagstukken en ondersteunt hiermee het management van organisaties binnen zowel overheid en non-profit organisaties als bedrijfsleven. Integrale beveiliging is het geheel van organisatorische, bouwkundige en elektrotechnische maatregelen, die in samenhang leiden tot een situatie waarbinnen bedrijfsprocessen kunnen worden uitgevoerd en ongestoord voortgezet en tevens een omgeving creëren waarin mensen zich veilig voelen.

Wij bieden onze opdrachtgevers advies en ondersteuning, van analyse, ontwerp tot implementatie.

Smits van Burgst Beveiliging is zelfstandig onderdeel van de Smits van Burgst Groep.