Projecten

Smits van Burgst Beveiliging heeft veel ervaring op het gebied van complexe beveiliging- en brandveiligheid vraagstukken. Zowel voor de overheid als bedrijven hebben we verschillende projecten uitgevoerd. Hieronder volgt een overzicht van diverse projecten waar wij een rol in hebben gespeeld ten aanzien van beveiliging en/of brandveiligheidsvraagstukken. Wilt u graag meer informatie ontvangen over desbetreffende opdracht, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Pieter Baan Centrum

Locatie: Almere
Opdrachtgever van SvBB: Rijksvastgoedbedrijf
Opdracht: Uitwerking beveiligings- en brandveiligheid concept inclusief ontwerpen voor alle installaties.
Met een totale oppervlakte van 1500m2 heeft het Pieter Baan Centrum (PBC) een nieuwe locatie gekregen op het terrein van de Oostvaarderskliniek in Almere. De realisatie van een integraal eindproduct was het grootste aandachtspunt binnen dit project waarbij Smits van Burgst verantwoordelijk is geweest voor de uitwerking van het beveiligings- en brandveiligheidsconcept.

Raad voor de Rechtspraak

Locatie project: Nederland
Opdrachtgever van SvBB: Raad voor de Rechtspraak
Opdracht: Diverse beveiligingsinstallatie projecten
Met betrekking tot beveiligingsinstallaties heeft Smits van Burgst sinds 2010 een raamovereenkomst met de Raad voor de Rechtspraak. Ze voeren projecten uit in verschillende gerechts- of justitiële gebouwen. De werkzaamheden verschillen per locatie en vraagstuk en lopen uiteen van het geven van beveiligingsadvies en haalbaarheidsonderzoek tot het vervangen van installaties.

Justitiële Inrichting Bonaire (JICN)

Locatie: Bonaire
Opdrachtgever van SvBB: Rijksvastgoedbedrijf
Opdracht: Verbeteren Huis van Bewaring en ontwerp nieuwe Justitiële Inrichting.
Sinds 2008 is Smits van Burgst Beveiliging betrokken bij het uitbreiden en verbeteren van de detentiecapaciteit op Bonaire. SvBB is binnen dit project verantwoordelijk geweest voor het uitwerken van het beveiligingsplan voor de nieuwbouw van de Justitiële Inrichting Caribisch Nederland. In november 2018 opende Minister Dekker de Justitiële Inrichting Caribisch Nederland.

Belastingdienst

Locatie: Diverse locaties in Nederland
Opdrachtgever van SvBB: Belastingdienst Centrum voor Facilitaire Dienstverlening
Opdracht: Implementatie van beveiligingsnormen volgens Handboek Beveiliging Belastingdienst.
Het beveiligingsbeleid van de Belastingdienst en de daarbij behorende beveiligingsnormen zijn opgenomen in het Handboek Beveiliging Belastingdienst (HBB). Dit handboek bevat beleid en normen voor persoonlijke veiligheid en integriteit, fysieke beveiliging, bedrijfscontinuïteit en informatiebeveiliging. Smits van Burgst is sinds 2012 betrokken geweest bij de implementatie van het HBB binnen alle belastingkantoren in Nederland.