Beveiliging

"Beveiliging is risicobeheer". Vaak worden beveiligingsmaatregelen genomen op basis van incidenten en onder tijdsdruk. Deze ad-hoc maatregelen zijn niet gebaseerd op een integrale visie en brengen vaak hoge vervolgkosten en kansen op herhaling van incidenten met zich mee. Daarom gaan wij bij Smits van Burgst Beveiliging uit van de filosofie dat beveiliging risicobeheer is. Met andere woorden: voorkomen is beter dan oplossen. Pro-actief beveiligen in plaats van reactief.

Wij adviseren diverse organisaties over complexe beveiligings- en brandveiligheidsvraagstukken. Voorbeelden van dergelijke organisaties zijn onderwijsinstellingen, zorginstellingen en high security objecten zoals banken, ministeries, penitentiaire inrichtingen, rechtbanken, musea en industrieterreinen. Onze oorsprong ligt in de technische uitwerking van beveiligingsinstallaties. Wij vinden dat techniek de organisatie dient te ondersteunen om optimale beveiliging te realiseren. Al meer dan 12 jaar hebben wij ervaring op het gebied van toegangscontrolesystemen, cameraobservatie, brand- en ontruimingsinstallaties, communicatie-installaties (CCTV), inbraak- en uitbraaksignalering, beheer- en managementsystemen en alarmpresentatie.

Wij kunnen u garanderen van een onafhankelijk advies en de juiste maatregelen, omdat wij niet verbonden zijn aan leveranciers. Een investering die binnen afzienbare tijd kan leiden tot een aanzienlijke kostenbesparing. Specifieke wensen van de organisatie staan centraal en zorgen ervoor dat het unieke karakter van de organisatie zo goed mogelijk bewaard blijft. Maatwerk vanuit het primaire proces van de organisatie is van belang.

Door onze vele jaren ervaring bent u bij Smits van Burgst beveiliging zeker van een professionele en kwalitatief goede uitwerking van beveiligingsplannen, beveiligingsadvies en beveiligingsbeleid passend bij de cultuur, visie, en het budget van uw organisatie. Als u benieuwd bent naar eerdere projecten, kun u een kijkje nemen naar onze referentie projecten. Deze zijn te vinden in het menu bij ‘projecten’.